A+ A A-

Echte Bakker


Welkom bij Echte Bakker Nijkamp!
Of het nu om vers brood, koeken bij de koffie, taart voor het feest, chocolade voor een gebroken hart of belegde broodjes voor de lunch gaat. Bij ons kunt u dagelijks terecht voor al deze lekkernijen, ambachtelijk bereid in onze eigen bakkerij!

Het Echte Bakkersgilde is een samenwerkingsverband van 220 ambachtelijke bakkers in Nederland. Alleen toegelaten leden mogen zich Echte Bakker noemen. Het Echte Bakkersgilde is al jaren een vertrouwd begrip voor consumenten en vakbroeders die het moderne bakkersambacht een warm hart toedragen.

Het Gilde zorgt ervoor dat haar leden aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Ze heeft niet alleen een heuse Gildemeester in dienst, maar maakt ook veelvuldig gebruik van het onafhankelijke Nederlands Bakkerij Centrum om winkel- en productkeuringen te laten uitvoeren.

Alleen bakkers die aan alle kwaliteitseisen voldoen krijgen van het Gilde toestemming om het gele Echte Bakkerslogo te voeren. Als uw bakker Nijkamp zijn we daarom trots dat wij het Echte Bakkerslogo mogen voeren. Voor meer informatie: www.echtebakker.nl

Login or Register

Facebook user?

You can use your Facebook account to sign into our site.

fb iconLog in with Facebook

LOG IN