A+ A A-

Lunchroom

Lunchroom
Welkom bij Lunchroom & Petit-Restaurant Nijkamp!
Bij ons kunt u het gehele jaar terecht voor een uitgebreide lunch, variërend van belegde broodjes tot pannenkoeken en poffertjes! Onze lunches worden bereid met verse producten en op vers brood uit onze eigen bakkerij. Daarnaast kunt u bij ons in de zomer ook 's avonds genieten van een heerlijk diner!

Onze zaak is rolstoel-vriendelijk ingericht en beschikt over een kleine speelhoek voor kinderen in het restaurant. Ons zonnig gelegen terras biedt plaats aan 120 personen en is verwarmd. Mocht u het toch koud krijgen, dan hebben wij dekens voor u!

Buiten hebben wij een oplaadpunt voor als u langskomt met uw elektrische fiets. Bovendien zijn wij lid van FietsersWelkom. Dat mag ook wel met al die prachtige fietsroutes in de omgeving!

Ook voor wandelaars en andere fanatiekelingen of natuurgenieters is ons Petit-Restaurant een geschikte tussenstop! Op loopafstand van de Holterberg en Sallandse Heuvelrug en praktisch aan de Pieterpad route.

De unieke combinatie van een eigen bakkerij en ijssalon bij het restaurant, maakt dat wij u zowel 's zomers als 's winters graag voorzien van onze lekkernijen!

Login or Register

Facebook user?

You can use your Facebook account to sign into our site.

fb iconLog in with Facebook

LOG IN